26. tammikuuta 2011

malesia, penang!

Lahdimme eilen koh taolta kohti surat thania, yksi niista satama kaupungeista jonne laivat koh taolta, koh phang nganilta, ja koh samuilta tulevat. laiva matka oli aika huojuva, tuli hiukan huono olo siina hytkeessa, viela maihinkin paastya tuntui etta maa heiluu.

Otimme bussin surat thanista hat yaihin josta saisimme helposti kyydn malesiaan. bussi olikin minibussi, eli joku 12 henget pakettiauto. matka oli pitka ja siihen liittyi monta u-kaannosta, tosin tiet oli tehty niin etta kaannoksien kuuluikin olla u-kaannoksia. jossain valissa kavimme tankkaamassa ja toisessa valissa pysahdyimme puoleksi tunniksi jonnekkin minibussien huoltopaikkaan tms. ei oikein selvinnyt mita sie sille autolle tehtiin... matka tosiaan hat yaihin kesti jotain viisi tuntia. saavuimme hat yaihin illalla yhdentoista aikaan, etsimme sitten guesthousen juna-aseman lahelta (olimme matkaoppaista lukeneet etta siella on halpoja) hat yai tuntui kivalta poaikalta, ihmiset olivat ystavallisia, vaikka eka oli hiukan itse varuillaan koska hat yain maineeseen kuuluu pommituksia ja muuta, en kylla tieda koska viimeksi siella kyseisin laisia levottomuuksia on ollut, taitaa jo siita muutamia vuosia olla.

lepasimme yhden yon hat yaissa kun halusimme jo malesiaan, olisi kylla voinut olla kauemminkin kun vaikutti mukavalta paikalta. otimme sitten bussi kyydin joka oli myos minibussi, aut tayteen matkustajia ja matkaan! matkaa rajalle oli noin tunnin verran, siella sitten piti pariin kertaa passin kanssa kayda erilaisissa tarkastuksissa ja leimaus jutuissa.

matka jatkui butterworthiin rajalta, kavimme nostamassa maleisan rahaa ja tormasimme mukaviin ihmisiin! ensivaikutelma ainakin on hyva :D sitten otimme lautan penangiin, matka kesti ehka vartin. taalla penangissa aijomme olla muutaman paivan tassa georgetowissa, ja sitten ehka menna johonkin ranta paikkaan taalla, penang on tosiaan saari. on kylla nytten hiukan vasynyt olo, pyorryttaakin hiukan! sen verran tanaan ja eilen tullut matkustettua etta ei yhtaan ihme!

taalla on halpa netti joten ehka laitamme huomenna kuvia ! ja ehka kirjoitan huomenna lisaa hiukan pirtempana ! :D

3 kommenttia:

  1. Hei Ida ja Eemi!

    Täytyypä käydä googlaamassa millaista reittiä kuljitte:) Laitoin pidempää tekstiä planetidaan...

    P.s Odotan myös valokuvia innolla.

    MirjaK:

    VastaaPoista
  2. HAHAHAHHAHA :DDDDD repesin niiiiiin tolle kissa -jutulle :DD
    PS: mulle saa tuoda si tuliaisiks jotai kivoja iPhone 4:sen suojakuoria ;) ;) ;)
    Varokaa vihasia kissoja ja varjelkaa mun rinkkaa muurahaisilta ja torakoilta...

    T. JENE

    VastaaPoista
  3. taalla myydaan ihan hirveesti kaikkia puhelin suojia jne :D mika sen iphonen virallinen koodi tms nimi on? onko sen vain iphone 4:nen? ja ootko sellaisen mennyt hommaamaan? osaatko soittaa silla? :DD

    VastaaPoista