16. tammikuuta 2011

bangkokissa!

Bangokissa edelleen oleskelemme! vaihdoimme eilen guesthousea rauhallisemmalla paikalla olevaan, tosin vain sata metria eri suunnassa kuin aikaisempi, yritamme kohta menna etsimaan mbk-centerin lahelta guesthouseja niinkuin sazumi ehdotti. on meinaan khao san ja sen lahi ympariston meininki jotenkin puuduttavaa...

mietimme etta oleskelemme vie pari paivaa ainaki bangkokis ja lahdemme sit etelaan pain, en nyt muista enaa sen paikan nimea mita suunnittelimme, joku kaupunki viiden tunnin paassa bangkokista meren rannalla.

Tanaan olemme nukkuneet pitkaan ja lahdimme sitten keskustaan, eemi meni pelaan go:ta johonkin go-peli kerholle ja mina menin kiertelemaan paikkoja keskustassa, tosin se paikka mihin piti eka menna niin sita ei enaa ollut :( mut sitten menin sellaiseen platinium fashion paikkaan jossa oli paljon ale juttuja ja ostin monta mekkoa ja tunikaa ( yhden hinta alle 2,5e) nyt on kasassa vaatteita, ei tarvi niita enaa hommata :)

ollaan syoty paljon katukeittioissa, niista kun syo jollain alle eurolla hyvin! ja ollaan myos matkustettu paikallisilla busseilla! viimeksi menimme vain kerran sellaisella, nyt olemme menneet monta kertaa kun se maksaa noin 20 centtia yhteen suuntaan! ja tiedamme yhden bussi linjan joka menee keskustan ja khao sanin valilla niin silla olemme menneet :D bussissa on mahtavaa kun siella ei ole ikkunoita niin tuuli kay kausvoille ja samalla voi nojata siihen ikkunan karmiin! bussiin pitaa myos melkein vauhdista hypata kyytiin ja pois!

eilen olimme chatuchak- viikonloppu markkinoilla! ne on aivan mielettoman isot markkinat bangkokin laidalla, siella on aivan alyttomasti kaikkea myynnissa muotivaatteista turistikraasaan ja koiranpennuista taiteeseen. ihan kaikkea loytyy.


ja hei taalla ei ole vie nakynyt yhtaan torakoita :O ehka niita ei ole kuivalla kaudella niin paljon kuin kostealla, toivon ainakin niin!

ja viekin joka aamu ihmettelee et missa sita oikein on, ei viekana kunnolla sisaistanyt sita etta ollaan pimeyden ja kylmyyden keskelta tultu tanne lampoon ja eri kulttuuriin! aurinko on kyl tosi kirkas :D


kuinka panda voi?

3 kommenttia:

 1. panda woi hywin älä huoli ystäwä hywä. toiwoo haisusippe

  VastaaPoista
 2. no miten hiasusippe Woi?

  VastaaPoista
 3. Mä täällä yritän pomottaa ja haukkua kaikkia ... Must kyl tuntuu siltä etteine tykää siitä. Eilen mä olin kaks kertaa pitkällä lenkillä tuol metsässä ton karvasen tyypinkanssa joka luulee olevansa talon isäntä. Lopuks mä en enää jaksanu rämpii lumessa sen sit kanto mut lopuksi. Viime yö sitte oliki hyvä ko nukuin koko yön enkä heräilly yhtään.
  Herkut tääl on hyvät. Voitteko kuvitella et mä saan joka päivä palan makkaraa kun mä teen pissan ja kakan ei vois olla helpompaa (ne varmaan luulee et se on suuriki ssaavutus)
  Välillä mul on kauhee ikävä mut sit mä vaan aattelen että kun te tuutte te tatte mulle hirveesti rasvasta makkaraa sekä kasan luita. Ne sanoo että te ootte kaukana kaupassa, no toivottavasti osaatte kotia mä ainakin teen kovasti merkkejä ja hajuja pihaan ni sitte osaatte löytää kotia.
  T: Panda

  VastaaPoista