13. tammikuuta 2011

Perilla ollaan!!

Nonniin! Bangkokissa olemme! Ensimmainen yo on vietetty, ehka hiukanm sekavasti koska huoneessamme on saleikkunat joten niita ei saa taysin kiinni, onneksi korvatulpat oli matkassa mukana.. pelkasin myos etta torakoita tulee yolla mut ei onneksi tullut muuta kuin muurahaisa jotka puri mun jalkoja illalla... ainakin uskoisin et ne mua on purrut !

On kylla niin ihmeellista ja mahtavaa tulla kylmasta suomesta tanne lempeaan lampoon, taalla ei ole edes nyt tukalaa hengittaa! Kai se kosteus niin paljon heinakuussa vaikuttaa siihen hengittavyyteen, viimeksi kun silloin taalla olen ollut..

maja paikkamme on tosiaan Khao san roadin sivukujilla, eli reppureissaajien keskittymassa, on kylla ehka liikaa reppureissaajia siela meijan makuun, enemman lansimaalaisia kuin paikallisia. kaikki palvelut on sie juuri reppureissaaja turisteja varten. Siela vain on halvimmat majoitukset bangkokissa.

Lento sujui hyvin, vaihto oli melko helppo koska vieressamme amsterdamiin istui vanha mies joka oli professori jossain yliopistossa tms. han sitten auttoi meijat oikealle portille, kai se huomas kuinka paniikkisen oloisia olimme! :D amsterdam bangkok lentokin sujui kivasti, ruoka oli hyvaa koneessa ja aika kului melko nopeasti leffoja katsellen ja kirjoja lueskellen.

Lentokentalla meni hetki passitarkastuksissa ja muussa, rinkkammekin oli tullut perille eika jaanyt matkalla minnekkaan! mahtavaa!

Nyt olemme keskustassa MBK-centerissa, menemme tanaan ehka leffaan ja sushia tekisi mieli syoda kohta! eilen kun jai budjetista yli rahaa hyvin niin ehka tanaan voi sitten ostaa sushia! eilen tosiaan soimme ruokaa joka maksoi yhteensa 2,50e ! muita suunnitelmia talle paivalle on kierrella hiukan paikkoja ja ostaa varvassandaalit ja uudet paivalaukut ja lompakot, jos loytyy kivat :) viela ei olla ostettu mitaan mistaan missa pitaisi tinkia, en kyl tie osaanko viela yhtaan sita, ehka lieva kulttuurishokki tms kun ei viitsi vie menna kauheasti kommunikoimaan., englantikaan ei ihan vie taivu suussa.

hmm. mitas vie? emme tosiaan joka paiva tassa koneella kay ja paivittelen kun tekee mieli.

vanhemmat ja sukulaiset huom! emme pysty joka paiva ilmoitteelemaan meista koska tekstaaminen on kallista, paitsi jos maksatte puhelin laskut niin silloin voidaan ilmoittaa itsestamme useammin ;D

aijomme tosiaan nyt olla ainakin viikon taalla bangkokissa, katsomme sitten mita haluamme tehda.

niin ja siita pitikin kertoa etta huoneessamme ei ole viela ainakaan nahty torakoita tms mut muurahaisia kyllakin ja yolla meidan vessan ikkunassa nukkui pulu, vessan ikkunassa on vain rikkinainen hyttysverkko ja pulu oli puoliksi sisalla ja puoliksi ulkona. vaikka sita tonimme roskiksen avulla ja teimme metelia sen pelotteluksi se ei hievahtanutkaan,,, saa nahda tuleeko se ensi yonakin siihen :D

kirjoitti ida

8 kommenttia:

 1. JeeeJEE! kohdelkaa rinkkaani hyvin :D ja säilykää itse hengissä ettei pulut noki teitä elävältä :OO

  VastaaPoista
 2. siin mbk:n vieressä olevalla sivukujalla on kans halpoja guesthouseja! (on myös hintavampia, mutta ainakin se missä ite joskus olin oli jotai 400 bahtia/yö/2hh) kätevämmällä paikallaki ku khao san road, ja paljon rauhallisempia. kantsii käydä tsekkaa!

  teidän reissu kyl kuulostaa niin siistiltä! kaipaan kans bangkokia niin kovin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Nauti!!!! Kyllä se mielikin siitä rohkaistuu ja uskallat ottaa kontaktia ihmisiin jne. (tinkimisestä en kyllä itse varmaan suoriutuis ikimaailmassa!)

  ♥ Raisa

  VastaaPoista
 4. Hei vaan!

  Kiva lukea, että olette turvallisesti maan kamaralla, Kiitos vaan äidinkin puolesta tuntemattomalle ja ystävälliselle herrasmiehelle koneessa!

  Juttuanne lukiessa kyllä itsellekin herää halu nähdä taas kerran Enkelten kaupunki torivilskeineen ja eksoottisine hajuineen. Kyllä siinä torakat ja pulutkin menee sivussa, kunhan eivät kimpuun käy (kuten vuonna 2008;))

  T Se toinen ÄitiMirja (l. Eemin äiskä)

  VastaaPoista
 5. Täällä reipas lumipyry.ei vaivaa torakat eikä sammakot.T:Isä Jari

  VastaaPoista
 6. Laitoin sähköpostia tuonne PlanetIda-osoitteeseen, kannattaa lukea!

  VastaaPoista
 7. ksaabarallaaa tääälä mennään koppi kädessä mäiskeeet..mitäs siälä. toiwoo haisu sippe ja haisu sipen paluuuu

  VastaaPoista
 8. Ihanaa oli äsken päästä vaihtamaan kuulumisia facen chatin kautta. Kiva, että kaikki ok. Onkos pulu vielä yöpynyt luonanne?
  Monet terveiset täältä -10 asteen ja lumipyryn keskeltä...eilen oli muuten -28 astetta pakkasta!!!!

  T:IdanÄitee

  VastaaPoista