9. tammikuuta 2011

Huomenna lähtö!

Nyt se lähtö jo on lähellä! Kello on kohta yli kaksitoista yöllä joten maanantain puolelle kun pääsemme voimme sanoa että lähtö on HUOMENNA! Huomaan itselläni tänään olleen jonkinlaista hermostuneisuutta ja stressiä ja jännitystä. Maanantaina päivällä olen varmaan ihan hermona ja tiistaina lähtöpäivänä olen paniikissa.

Nyt pakattu melkeinpä kaikki mitkä voi jo pakata niin kasaan, päädyimme sellaiseen ratkaisuun että laitamme rinkkamme sisäkkäin ja yhteen rinkansuojapussiin ja sen ruumaan, matkaan kun mukaan ei kannata paljoa tavaraa ottaa koska periltä voi ostaa vaatteita jne niin halvalla.

Mukaan pakkasimme kuitenkin jonkinverran vaatteita, tai Eemi nyt pakkas vain muutaman vaatteen mutta itse en osaa olla ottamatta muutamaa kivaa mekkoa ja kaftaania mukaan! No voisinkin nyt kertoa suurinpiirtein mitä kaikkea pakkasimme koska siitä voi olla jollekkin hyötyä tai vinkkiä ;)
Eli mukana on ensiapupakkaus joka sisältää kaikkea mahdollista mitä voi tarvita kun ja jos jotain sattuu eikä apteekki tai sairaala ole lähellä.
Elektroniikasta mukaan lähtee pari kameraa, puhelimia, johtoja, usb-piuhoja, muistitikku, mp3-soittimet ja kuulokkeet.
Sellaisia "selviytymis" juttuina pakkasimme lakanamakuupussit, pieneen tilaan mahtuvat tyynyt, pikku pyyhkeen, linkkuveitsi, aurinkovoidetta, rinkkojen suojapussit jne
sit Ekstrana päätimme ottaa joitain pelejä: munchkin korttipeli, gloom korttipeli, ristikoita, sudokuja ja yatsin. Noilla luulisi saavan mukavasti tekemistä jos pelkkä chillaus alkaa tuntumaan puuduttavalta ;)

Paikan päältä ostamme sitten vielä riippumatot ainakin! Niillä on pakko päästä mammimaan johonkin palmun varteen! Onkin hyvä kun vietämme Bangkokissa aluksi noin viikon niin saamme hommattua kaikkea sellaista mitä suomesta ei kannata ostaa.

jeees. Seuraavan kerran sitten taidan/taidamme kirjoitella Thaimaasta! Ainakin toivottavasti :D Mietimme et jos lennot on ylibuukattuja jäämme vapaaehtoisina pois lennolta, jos siitä saa hyvät korvaukset. Viimeksi olisi ollut mahdollisuus ja korvaukset olisi olleet muistakseni 600e per nenä! Mutta mietimme liian kauan ja jotkut olivat sen diilin jo tehneet. voe voe. mutta katsotaan miten tällä kertaa käy :D

2 kommenttia:

  1. Nauttikaa elämysmatkastanne! Olkaa rohkeita ja ennakkoluulottomia! Toivottavasti kaikki sujuu hermoja raastamatta. Ilmoitelkaa välillä kuulumisianne.
    Terv, Mirja

    VastaaPoista