27. toukokuuta 2011

kotiuduttu on!

kotona suomessa tosiaan olemme nyt olleet reilun kuukauden... huh huh. ja nyt alkaa pikku hiljaan tulemaan ikävä thaimaata, eli vois vaik lähtee uudestaan... :D menin toissapäivänä ihan sekaisin kun pistäydyin tampereen siam house kaupassa jossa on thaimaalaisia ruokatuotteita jne. se TUOKSU! kun astu sinne kauppaan, niin thaimaa, ah! ja ostin paljon kaikkee! esim sellasita tahma maitoa tms sitä sai aina aasiassa kahvin kanssa, ei mitään perusmaitoa vaan sellaista hassua tahnamaitoa, nam nam, niin hyvää kahvi sen kanssa :D ja myös kyseisestä kaupasta saa fantoja joita ei suomes muualla myydä, ainakaan perus kaupois. eniten itse matkalla juurikin limuista join kokista (meltein joka päivä) tai sitten red fantaa! nams. ja myös vihree tee juomaa saa tuolta! jee jee! sellasita kylmää limun tapaista tee juomaa! ihan parasta! ja kaikkein parasta on se et kyseinen paikka on mun työpaikan lähellä.

lievittää siis hiukan haikeutta.


mehän tosiaan lähtiessämme irtisanoimme asuntomme, mutta nyt taas asustamme tampereella! saimme uuden kämpän noin kolme viikkoa sitten! jee! ja tämä on oikein kiva ja jämpti kämppä! ja itse olen taas työn makuun päässyt, kiireitä oikein ollut ja sillei.


järkytys oli kyl kun suomeen tuli aj ymmärsi kaikkien puheen ja sen että suomalaiset ei sit kyl hymyile. ei sitten millään. aasiassa se oli ihanaa kun jos ei ymmärtänyt mitä toinen yrittää sanoa niin hymyilemällä tilanteesta selvisi, ja aina hymyiltiin ja oltiin ystävällisiä. mut no sie on lämmin ja mukavaa ja tääl on kylmä ja tukalaa :D ehkä se selittää.

voisin ehkä vie joku päivä lisäillä tänne viimeisiä kuvia jos jotakuta vielä kiinnostaa :) kuviakin tullut telkkariruudun kautta näytettyä kavereilla ja sukulaisille, monta kertaa kerrottu kaikki parhaat jutut jne :D kuvia on niiin paljon et menee tunti vähintään niitten selaamiseen selityksien kanssa, jos nopeasti selittää... :D

1 kommentti:

  1. Hienoa, ett olette päässeet takaisin kotiin ja matka oli loistava! :)

    Tuli mieleen tuosta treen Siam Housesta, että Pirkkalassa on isompi Siam House Tukku kauppa!! Sijaitsee Pirkkalan abc:n takana jos kiinnostaa lähtee käymään, en tiedä mitkä hinnat on treellä mutta tukussa ainakin on viimeisen köyntini yhteydessä saanut mm 30pss valitsemiaan nuudeleita n.10e!! Eikö olekkin mukavaa kun on joku paikka mikä muistuttaa jostain paikasta jossa on käynyt ja todella tykännyt? Vähän kun kävisi välill kotona. Itsellä lentokentät ja niiden tuoksu on sellanen paikka -> tietää että nyt lähdetään jonnekkin kivaan paikkaan :)

    Tervetuloo suomen "ihanaan" kesään :D

    VastaaPoista