29. maaliskuuta 2011

paivat vahenee

matka on nyt loppuun pain kallellaan ja uusia maita ei enaa tule tutkittavaksi talla matkalla, viela tosiaan noin viikko vietetaan taalla laosissa ja sitten thaimaahan ja bangkokiin. haluaisin jo thaimaahan mut emme voi viela menna sinne koska saamme 15 paivan viisumin kun saavumme maitse ja se tarkoittaa sita etta 6 paiva rajan yli pitaa menna tai 5 paiva ja maksaa yhdesta ylimaaraisesta paivasta sakkoa tms. mut nyt kun on kiertanyt thaimaata, malesiaa, singaporea, indonesiaa ja laosia niin silti voin sanoa et bangkok on ehdoton ykkonen. mikaa muu ei ole nii mahtava paikka! bangkokissa vaan on jotain niin ihmeellista! ehka siksi etta se on ensimmainen kosketus aasiaan minulla, ja eemillakin. pari vuotta sitten olimme tosiaan kuukauden bangkokissa ja eemi on ollut useemminkin siella matkalla perheensa kanssa. Bangkok bankok! onneksi kohta paasee sinne viela kahdeksi viikoksi :D voisin ehka jopa sanoa et bangkok ja tampere on mun lemppari kaupungit.

tahan mennessa meijan matka on kylla olllut onnistunut ja kiva, jotain asioita ois voinut tehda toisin, esim borneon malesiassa olisimme voineet viettaa aikaa kauemmin, mutta varasimme lentoliput hatikoiden johor bahruun. sitten ehka indonesiassa olisi voinut kayda jossain muualakin kuin vain lake toballa, mutta lake toba oli kylla aivan mahtava paikka! ja se on kyl ollut tahan astisen matkan yksi parhaista paikoista! siella viihdyimme hyvin! Singaporekin oli mahtava ja yksi ykkonen! koska paasimme sinne kotimajoitukseen ja saimme enemman kosketusta siihen arkielamaan siella, esim lapsilla on aivan alyttoman pitkat koulupaivat ja laksyja aivan kamalasti! ainakin meista tuntu silta! :D olisimme voineet olla myos lentamatta vahemman, tehtiin kai kolme eri lentoa taalla aasiassa, plus tanne tulo ja pois lahto... toki olemme nyt oikein "ammattilaisia" lentamisessa mut lentaminen on silti kaikkein epa ekologisin tapa liikkua... mutta saastimme aikaa silla, ja valilla myos rahaa..


mut vie on onneksi noin kolme viikkoa! :D ja siita nautimme. ja sitten palaamme suomeen ja siitakin nautimme. kesa tulee ja suomen kesaa ei saa missata!

1 kommentti:

  1. Kolme viikkoa on pitkä aika, jossa kerkiätte vielä tehdä vaikka mitä! Älä ajattele, että seikkailu on lopuillaan, se vaan latistaa. Nauttikaa!

    ♥ Raisa

    VastaaPoista