28. marraskuuta 2010

matkan sisällöstä

Moikka!

Nyt on luotu blogi matkaa varten! Tänne tulee raportteja ja kuvia matkamme aikana tapahtuneista kommelluksista :) Blogin päätin luoda jotta olisi helppo kertoa kavereille, sukulaisille ja tutuille mitä me puuhailemme maapallon toisella puolella. myös muutkin matkastamme kiinnostuneet ihmiset voivat täällä seurata mitä tapahtuu.

Aijomme tosiaan tänne sitten päivitellä kuulumisia ja kuvia aina kun jaksamme ja kerkiämme nettiin!

Kaksi ja puoli vuotta sitten olimme Eemin ja hänen vanhempien kanssa Bangkokissa kuukauden ja rakastuin Bangkokiin niin että halusin uudestaankin mennä! Aloimme siis matkan jälkeen säästämään rahaa seuraavaa matkaa varten! tämän vuoden juhannuksen aikoihin varasimmekin sitten lennot Bangkokiin ja takaisin. Matka oli siis lyöty lukkoon ja jännittäminen ja matkaoppaiden luku alkanut! Halusimme myös tällä kertaa olla oikein kunnolla pitkään ja reissata erimaissa ja nähdä erilaisia kulttuureja ja ihmisiä, niitä varmasti tulemmekin nyt näkemään kun Thaimaa, Malesia ja Singapore ovat jokainen omalla tavallaan aivan erilaisia!


Matkasuunnitelma tällä hetkellä on lentää Amsterdamin kautta Bangkokiin. Bangkokissa hengaamme nähtävästi hetken ja nautimme suurkaupungin vilskeestä! Bangkokia onkin jo ikävä! Sieltä sitten lähtisimme nähtävästi etelään päin, Thaimaan rantoja pitkin Malesiaan. Malesiassa kävisimme rannoilla ja ainakin Kuala Lumpurissa (Malesian pääkaupunki) suuntaisimme vieläkin etelämmäksi ja päätyisimme Singaporeen jossa viettäisimme noin viikon aikaamme, siellä kun on paljon kalliimpaa kuin muissa maissa minne matkustamme. Olemme miettineet myös Indonesiassa tai Balilla käyntiä. Katsomme sitten kauanko meillä on vielä aikaa ja mikä kiinnostaa. Sitten jossain vaiheessa lähdemme takaisin Bangokiin päin. Huhtikuussa aijomme olla Bangkokissa kun thaimaalaiset ottavat vastaan oman uuden vuotensa, Songkrat juhlat ovat siis silloin pystyssä! Sitten 20.päivä huhtikuuta paluu lento kotiin Amsterdamin kautta. mutta siihen on onneksi vielä kauan aikaa! Lähtöön on enää noin kuukausi ja jännitää kamalasti jo! iiik!! :)


jeah. Siinä hiukan suunnitelmia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti